Medewerker voor één dag gezocht.

Door Kris Van Dijck op 7 september 2017, over deze onderwerpen: Vlaams Parlement

YOUCA, Youth for Change and Action - vroeger Zuiddag - is een organisatie voor en door jongeren die hen stimuleert om samen te werken aan een duurzame en rechtvaardige samenleving. Dat doen ze door hen bewust te maken rond belangrijke maatschappelijke thema’s en door hen te ondersteunen in hun engagement. Daarnaast zorgen ze voor unieke ontmoetingen met impact op het culturele, zakelijke en publieke leven.

Op 19 oktober gaan meer dan 17.000 leerlingen voor één dag aan het werk. Het loon dat ze die dag verdienen gaat naar projecten van geëngageerde jongeren in het Zuiden én in Vlaanderen. Ik bied één jongere de kans om een dagje mee te draaien in het Vlaams Parlement. Zijn/haar loon gaat naar het goede doel. 

Kruip je eens graag in de huid van een Vlaams parlementslid? Wil je weten hoe het er aan toe gaat in dat Vlaams Parlement? Wat er zoal gebeurt in de onderwijscommissie?

Je kan een dag met me samenwerken en veel andere politici ontmoeten. Kies je daarvoor? Reageer snel. Ik kijk er naar uit.

https://jobbank.youca.be/job/parlementair-medewerker-2

Kris Van Dijck

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is